1) خویش فرما:فرد مالک بیزنیس بصورت قانونی مسئول تمام تعهدات بیزینس از قبیل بدهی و زیان خواهد بود و فرد میباست مبلغ بازنشستگی (super) کلیه کارکنان را بپردازد.
2) شرکت : هزینه های شروع شرکت و انجام امور اداری به تناسب بیشتر از بیزینس خویش فرماست .ساختار شرکت همواره متشکل از تعدادی سهامدار است و خود بیزنیس توسط شما بعنوان مدیر اداره میشود.شما میبایست مبلغ باز نشستگی خود و کلیه کارکنان را بپردازید.شرکتها در استرالیا باید زیر نظر ASIC (کمیسیون اوراق بهادار و سرمایه گذاری استرالیا) ثبت شوند.
3) پارتنزشیب : تعدادی از افراد این نوع بیزینس را با نام مشترک ثبت کرده درصد سود و زیان و مدیریت بیزنیس بطور مساوی بعهده کلیه شرکاء میباشد.هزینه ایجاد این نوع بیزینس هم جزئی می باشد.
4)Trust : نوعی از بیزنیس است که فعالیت و درآمد آن جهت نفع دیگران است. ایجاد این بیزنس نسبتا پر هزینه میباشد چرا که نیاز به سند رسمی دار و سالیانه امور اداری میبایست در این خصوص انجام شود.
نکته حائز اهمیت این است که شما بعد از ثبت و شروع بیزنس برای ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی و با رشد آن ،مجاز به تغییر ساختار بیزنس هستید.
برای کسب اطلاعات بیشتر برای ویزای سرماه گذاری و کارآفرینی به کانال کارآفرینی و سرمایه گذاری موسسه آراد خانم سودابه حریری وکیل رسمی مهاجرت به استرالیا بپیوندید.