امور ویزا و مهاجرت توسط وکیل رسمی عضو مارا سودابه حریری
021 - 44 00 20 10
immigration.arad@gmail.com

ویزای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا یک ویزای موقت تا 12 ماه است که به واسطه آن شما می توانید بعنوان توریست به دیدار خانواده، اقوام و یا دوستان خود بروید و یا جهت سفر تجاری کوتاه مدت از استرالیا دیدن کنید

دارندگان ویزای توریستی استرالیا ، مجاز به کار و شرکت در دوره های آموزشی بیشتر از ۳ ماه نیستند.

همچنین به دلیل شرایط این ویزا، امکان تبدیل ویزای توریستی به اقامت دائم و یا سایر ویزاها در استرالیا(مگر در شرایط خاص) وجود ندارد.

ویژگی: 

با داشتن ویزای توریستی استرالیا شما می توانید:

1- سفری کوتاه مدت به استرالیا داشته باشید.

2- دلیل سفر شما می تواند تعطیلات،تفریح، بازدید از اقوام و یا سفر کوتاه جهت کسب و کار باشد.

 

شرایط مورد نیاز:

جهت اخذ ویزای تویستی استرالیا متقاضی باید شرایط زیر را دارا باشد:

1- مدارک کامل طبق لیست مورد درخواست سفارت در محل اقامت متقاضی

2- دعوتنامه و مدارک کامل از طرف شخص دعوت کننده در استرالیا

3- مدارک کافی مبنی بر دلیل سفر به استرالیا

4- مدارک کافی جهت اثبات برگشت متقاضی به کشور مبدا

5- دلایل و مدارک کافی نشان دهنده تمکین مالی متقاضی

6- مدارک کافی مبنی بر تامین هزینه های سفر و اقامت توسط متقاضی و دعوت کننده

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید و یا فرم ارزیابی ما را تکمیل و ارسال فرمایید تاشانس موفقیت شما برای دریافت ویزای مورد نظر و یا اقامت استرالیا توسط وکیل رسمی مهاجرت استرالیا عضو مارا بررسی گردد.

موسسه مهاجرتی آراد در تلگرام
موسسه مهاجرتی آراد در اینستاگرام
موسسه مهاجرتی آراد در تلگرام
طراحی سایت و سئو توسط بهار آرام
Top