امور ویزا و مهاجرت توسط وکیل رسمی عضو مارا سودابه حریری - شماره عضویت مارا: 1687507

ویزای سرمایه گذاری استرالیا

شرایط استثنائی ویزای سرمایه گذاری استرالیا

استرالیا جز 10 کشور برتر جهان برای زندگی است و دارای اقتصادی قدرتمند، پویا و با ثبات است که آن را به مقصدی کم ریسک و مناسب برای کسب و کار تبدیل کرده است. اقدام از طریق سرمایه گذاری در استرالیا مسیری کوتاه و راهکاری آسان جهت اخذ اقامت استرالیا برای آن دسته از صاحبان مشاغل، صاحبان بیزنس (شرکت-مغازه-کلینیک-درمانگاه) و کارآفرینان و سرمایه گذارانی است که کسب و کار آنها موفق و پر رونق بوده و یا در زمینه مدیریت دارای سوابق درخشانی می باشند. در این روش، اجباری به ارائه نمره زبان نیست و در بعضی ساب کلاسها احتیاج به انتقال پول در بدو ورود به استرالیا نیز نمی باشد. در روش سرمایه گذاری در استرالیا متقاضی و خانواده پس از طی مراحلی، موفق به دریافت اقامت استرالیا خواهند شد كه بسته به ساب كلاس ويزا، اقامت مي تواند دائم يا موقتِ قابل تبديل به دائم باشد. متقاضی و خانواده وی در طول مدت ویزا، اجازه کار و تحصیل در استرالیا دارند و می توانند بصورت موفتی به استرالیا وارد و یا خارج شوند

چرا صاحبان بیزنس و سرمایه گذاران ایرانی استرالیا را بعنوان اولین مقصد مهاجرتی خود انتخاب می کنند:

کارآفرین هایی که قصد مهاجرت از طریق سرمایه گذاری دارند از بین تمامی کشورهای جهان، استرالیا را جز اولین انتخاب های خود قرار می دهند زیرا استرالیا نسبت به کشورهای کانادا و آمریکا راحت تر ویزای اقامتی صادر می کند و این کشور جز اولین مقاصد برای سرمایه گذاران ایرانی هم به شمار می آید. اقتصاد قدرتمند با رشد بدون وقفه و انعطاف پذیر و همچنین رشد خالص داخلی موجب شده تا استرالیا جایگاه سیزدهمین اقتصاد بزرگ جهان را به خود اختصاص دهد. استرالیا جزو کشورهای صنعتی مهم در جهان است. داشتن نیروی کار مستعد، پایداری سیاسی که موجب شده این کشور محیطی امن و باثبات داشته باشد و همچنین حمایت دولت از کارآفرینان از عمده دلایل انتخاب استرالیا جهت شروع زندگی جدید برای صاحبان مشاغل و سرمایه گذاران است.

 

 

ویزاهای موقت سرمایه گذاری(سابکلاس 188) به 5 دسته تقسیم بندی می شوند:

1.ویزای کارآفرینی (Business Innovation Stream) (این نوع ویزا برای افرادی مناسب است که در صدد ایجاد یک بیزنس در استرالیا هستند و نیاز به انتقال پول در بدو ورود ندارد)

روشی که اغلب افراد و حدود 95 درصد ایرانیان که میخواهند به این کشور مهاجرت کنند از آن استفاده می کنند .این ویزا مخصوص متقاضیانی است که تمایل به راه اندازی یک کسب و کار جدید و یا سهیم شدن در یک بیزنس موجود در استرالیا را دارند. با داشتن ویزای نوآوری در کسب و کار استرالیا شما می توانید به همراه اعضای خانواده تان به استرالیا مهاجرت کرده و در طول مدت ویزای خود از استرالیا خارج و به آنجا سفر کنید. این ویزا موقت 5 ساله بوده و در موارد خاص امکان تمدید این ویزا به مدت 2 سال دیگر وجود دارد.

شرایط مورد نیاز:

جهت اخذ ویزای موقت نوآوری در کسب و کار استرالیا ساب کلاس 188 متقاضی باید شرایط زیر را دارا باشد:​

  1. کسب ۶۵ امتیاز در جدول امتیازات ویزای نو آوری تجاری. این امتیاز شامل فاکتورهایی مانند سن، مدرک تحصیلی،‌ گردش مالی، میزان دارایی، سطح زبان، تجربه مدیریت تجاری، صادرات و... می باشد.
  2. حداکثر سن 55 سال. البته اگر تجارت شما منافع قابل توجهی برای استرالیا داشته باشد ممکن است از شرط سنی معاف گردید.
  3. داشتن بیزنس و یا کسب و کار به مدت حداقل 2 سال
  4. فروش بیزنس به میزان حداقل 75۰ هزار دلار در دو سال از چهار سال گذشته.
  5. مجموع اموال و داراییهای شخصی و بیزنسی متقاضی و همسر معادل 1250 هزار دلار

مهم: در این ویزا شما احتیاجی به نمره زبان  و یا انتقال سرمایه در بدو ورود ندارید.​

 

2.ویزای سرمایه گذاری معمولی (Investor Stream) (این نوع ویزا برای افرادی مناسب است که حداقل 1.5 میلیون دلار در استرالیا سرمایه گذاری کنند.)

این ویزا مخصوص متقاضیانی است که از تجربه لازم در مدیریت و سرمایه گذاری های موفق تجاری برخوردار هستند. شما می بایست مبلغ  1.5 میلیون دلار استرالیا را به حساب خزانه استرالیا واریز نموده و سپس ویزای خود را به مدت 4 سال دریافت کنید. بعد از مدت 4 سال شما اقامت دائم خود را دریافت نموده و می توانید مبلغ خود را برداشت کنید. لطفا توجه کنید که با این ویزا شما باید حتما 2 سال در استرالیا حضور داشته باشید.

شرایط مورد نیاز:

جهت اخذ ویزای  سرمایه گذاری استرالیا ساب کلاس 188 متقاضی باید شرایط زیر را دارا باشد:

  1. کسب ۶۵ امتیاز در جدول امتیازات ویزای نو آوری تجاری. این امتیاز شامل فاکتورهایی مانند سن، مدرک تحصیلی،‌ گردش مالی، میزان دارایی، سطح زبان، تجربه مدیریت تجاری، صادرات و... می باشد.
  2. حداکثر سن 55 سال. (موارد استثناء هم می تواند وجود داشته باشد)
  3. مجموع اموال و داراییهای شخصی و بیزنسی متقاضی و همسر معادل 2.25 میلیون دلار استرالیا
  4. دارای حداقل سه سال سابقه مدیریتی مستقیم و یا سرمایه گذاری موفق
  5. انجام سرمایه گذاری حداقل 1.5 میلیون دلار استرالیا بمدت چهار سال از تاریخ اخذ اسپانسری ایالتی
  6. متقاضی یا همسر وی: دارای مالکیت 10 درصد از سود کسب و کار یک بیزنس بوده و یا سابقه مدیریت در یک بیزنس که ارزشش حداقل 1.5 میلیون دلار استرالیا هست را داشته باشید.
  7. تمایل واقعی جهت اقامت در ایالت یا منطقه ای که در آن سرمایه گذاری کرده اید. (حداقل به مدت دو سال)

 

3.ویزای سرمایه گذاری ویژه  (Significant Investor Stream)

این نوع ویزا برای افرادی مناسب است که قصد دارند حداقل 5 میلیون دلار در استرالیا سرمایه گذاری کنند.

4.ویزای سرمایه گذاری عمده (Premium Investor Stream)

 این نوع ویزا برای افرادی مناسب است که قصد دارند حداقل 15 میلیون دلار در استرالیا سرمایه گذاری کنند.

5.ویزای کارآفرینی(Entrepreneur)  

 این ویزا مختص افراد با ایده های کارآفرینی است که سرمایه گذار استرالیایی دارند.

ویزاهای دائم سرمایه گذاری به 2 دسته تقسیم می شوند :

1.ویزای دائم سرمایه گذاری ( سابکلاس 888)

متقاضیانی که دارای ویزای کارآفرینی و سرمایه گذاری ساب کلاس 188 در استرالیا هستند، پس از 2 سال و با رعایت تمامی شرایط و تعهدات مربوط به این ویزا، واجد شرایط دریافت ویزای دائم 888 می باشند. با داشتن اقامت دائم استرالیا، متقاضی واجد شرایط اخذ پاسپورت و شهروندی استرالیا نیز خواهد بود.

2.ویزای دائم سرمایه گذاری (سابکلاس 132)

این ویزا مختص افرادی است که ایده های جدیدی در سر دارند. برای دریافت این ویزا باید حداقل  1.5 میلیون دلار استرالیا سرمایه داشته باشید و گردش مالی شما هم باید 2 سال از 4 سال اخیر چیزی بین 3 میلیون دلار باشد.

ازآنجا که روند ویزاهای سرمایه گذاری نسبتا پیچیده تر از سایر ویزاهاست، توصیه می‌شود قبل از اقدام برای این‌ گونه ویزاها حتما جهت مشاوره با ما تماس بگیرید.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید و یا فرم ارزیابی ما را تکمیل و ارسال فرمایید تاشانس موفقیت شما برای دریافت ویزای مورد نظر و یا اقامت استرالیا توسط وکیل رسمی مهاجرت استرالیا عضو مارا بررسی گردد

 

 

مطالب مرتبط

موسسه مهاجرتی آراد در تلگرام
موسسه مهاجرتی آراد در اینستاگرام
موسسه مهاجرتی آراد در تلگرام
Top